dc.contributor.advisor | Wojtysiak, Dorota | pl_PL |
dc.contributor.author | Wojciechowska-Puchałka, Joanna | pl_PL |
dc.date.accessioned | 2022-10-03T06:26:15Z | |
dc.date.available | 2022-10-03T06:26:15Z | |
dc.date.issued | 2022-09-28 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11716/11297 | |
dc.description | Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie. Wydział Nauk Ścisłych i Przyrodniczych. Instytut Biologii. Praca doktorska wykonana w Katedrze Genetyki, Hodowli i Etologii Zwierząt Wydziału Hodowli i Biologii Zwierząt Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - promotor: dr hab. Dorota Wojtysiak, prof. UR. | pl_PL |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.subject | kapłonowanie | pl_PL |
dc.subject | koguty | pl_PL |
dc.subject | kości | pl_PL |
dc.subject | struktura | pl_PL |
dc.subject | metabolizm | pl_PL |
dc.subject | parametry mechaniczne | pl_PL |
dc.subject | caponization | en_EN |
dc.subject | cockerels | en_EN |
dc.subject | bones | en_EN |
dc.subject | structure | en_EN |
dc.subject | metabolism | en_EN |
dc.subject | mechanical properties | en_EN |
dc.title | Wpływ kapłonowania kogutów na strukturę, metabolizm i wytrzymałość kości piszczelowo-stępowej | pl_PL |
dc.title.alternative | Effect of caponization on the structure, metabolism and strength of the tibiotarsal bone | en_EN |
dc.type | Thesis | pl_PL |