Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.advisorWojtysiak, Dorotapl_PL
dc.contributor.authorWojciechowska-Puchałka, Joannapl_PL
dc.date.accessioned2022-10-03T06:26:15Z
dc.date.available2022-10-03T06:26:15Z
dc.date.issued2022-09-28
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11716/11297
dc.descriptionUniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie. Wydział Nauk Ścisłych i Przyrodniczych. Instytut Biologii. Praca doktorska wykonana w Katedrze Genetyki, Hodowli i Etologii Zwierząt Wydziału Hodowli i Biologii Zwierząt Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - promotor: dr hab. Dorota Wojtysiak, prof. UR.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.subjectkapłonowaniepl_PL
dc.subjectkogutypl_PL
dc.subjectkościpl_PL
dc.subjectstrukturapl_PL
dc.subjectmetabolizmpl_PL
dc.subjectparametry mechanicznepl_PL
dc.subjectcaponizationen_EN
dc.subjectcockerelsen_EN
dc.subjectbonesen_EN
dc.subjectstructureen_EN
dc.subjectmetabolismen_EN
dc.subjectmechanical propertiesen_EN
dc.titleWpływ kapłonowania kogutów na strukturę, metabolizm i wytrzymałość kości piszczelowo-stępowejpl_PL
dc.title.alternativeEffect of caponization on the structure, metabolism and strength of the tibiotarsal boneen_EN
dc.typeThesispl_PL


Pliki tej pozycji

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord