Wpływ insuliny i glukagonu na koncentrację glutationu zredukowanego i aktywność enzymów glutationowych w wybranych tkankach selekcjonowanych i nieselekcjonowanych myszy na różnych poziomach żywienia białkowego
dc.contributor.advisor | Kołątaj, Adam | |
dc.contributor.author | Marwicka, Justyna | |
dc.date.accessioned | 2015-08-07T08:21:11Z | |
dc.date.available | 2015-08-07T08:21:11Z | |
dc.date.issued | 2004 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11716/328 | |
dc.description | Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie. | pl_PL |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.title | Wpływ insuliny i glukagonu na koncentrację glutationu zredukowanego i aktywność enzymów glutationowych w wybranych tkankach selekcjonowanych i nieselekcjonowanych myszy na różnych poziomach żywienia białkowego | pl_PL |
dc.type | Thesis | pl_PL |