Toggle navigation
polski
English
polski
polski
English
Zaloguj
Toggle navigation
Zobacz pozycję
Strona główna Repozytorium Uniwersytetu Komisji Edukacji Narodowej
Czasopisma Naukowe
Annales Academiae/Universitatis Paedagogicae Cracoviensis
Studia Linguistica
2020, Studia Linguistica 15
Zobacz pozycję
Strona główna Repozytorium Uniwersytetu Komisji Edukacji Narodowej
Czasopisma Naukowe
Annales Academiae/Universitatis Paedagogicae Cracoviensis
Studia Linguistica
2020, Studia Linguistica 15
Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Kuchnia w języku i kulturze dawniej i dziś, red. Tomasz Gęsina i Wioletta Wilczek (recenzja)
Oglądaj/
Otwórz
recenzja (320.1KB)
Autor:
Sikora, Ewa
Źródło:
Annales Universitatis Paedagogicae Cracoviensis. 306, Studia Linguistica 15 (2020), s. [341]-346
Język:
pl
Data: 2020
Metadata
Pokaż pełny rekord
URI
http://hdl.handle.net/11716/11288
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
2020, Studia Linguistica 15
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowa
Szukaj w Repozytorium
W tej kolekcji
Przeglądaj
Całe Repozytorium
Zbiory i kolekcje
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Ta kolekcja
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Moje konto
Zaloguj