Kuchnia w języku i kulturze dawniej i dziś, red. Tomasz Gęsina i Wioletta Wilczek (recenzja)
dc.contributor.author | Sikora, Ewa | pl_PL |
dc.date.accessioned | 2022-09-14T11:38:13Z | |
dc.date.available | 2022-09-14T11:38:13Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Annales Universitatis Paedagogicae Cracoviensis. 306, Studia Linguistica 15 (2020), s. [341]-346 | pl_PL |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11716/11288 | |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.rights | Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowa | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/pl/legalcode | |
dc.title | Kuchnia w języku i kulturze dawniej i dziś, red. Tomasz Gęsina i Wioletta Wilczek (recenzja) | pl_PL |
dc.type | Article | pl_PL |