Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorSikora, Ewapl_PL
dc.date.accessioned2022-09-14T11:38:13Z
dc.date.available2022-09-14T11:38:13Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationAnnales Universitatis Paedagogicae Cracoviensis. 306, Studia Linguistica 15 (2020), s. [341]-346pl_PL
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11716/11288
dc.language.isoplpl_PL
dc.rightsUdzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowa
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/pl/legalcode
dc.titleKuchnia w języku i kulturze dawniej i dziś, red. Tomasz Gęsina i Wioletta Wilczek (recenzja)pl_PL
dc.typeArticlepl_PL


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowa
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowa